Nisan Ayı Sgk ve Medikal Reçeteleri Teslim Günleri

(MEDİKAL FATURA DÜZENİ İÇİN TIKLAYINIZ.)

NOT: Evrak kayıtları sistem üzerinden çekilip,evrak tesliminde işleme alındığı için sorun yaşanmaması adına belirlenen teslim günlerine riayet etmeniz rica olunur.

NİSAN  ayı SGK ve Medikal  reçeteleri 10-11-12-13 MAYIS 2022 tarihlerinde teslim edilecektir.  Günlere göre eczane dağılımı yapılmıştır.

C grubu reçeteler için farmainbox dönem sonlandırmasının eczane tarafından yapılması gerekmektedir.Sadece sonlandırma yapılacak olup çıktı alınmayacaktır. Eczane tarafından sonlandırma yapılmayan gruplar için sistem onay izni vermeyecektir. Eczanelerimizin Farmainbox dönem sonlandırması yapıldıktan sonra C grubu medula döküm özetini eczacı odası whatsapp hattına göndermesi önemle rica olunur.

Reçete tesliminde evrak kayıt alınıp sonra örnekleme yapılacağından eczanelerimizin teslim günlerine riayet etmesi önemle rica olunur.

ECZANELERE GÖRE TESLİM GÜNLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

A-B ve C grubu döküm özet bilgilerinden evrak kayıt amaçlı 2 şer nüsha alınması gerekmektedir.

ÖNEMLİ. SGK nın talebi üzerine bu aydan itibaren C Grubu reçeteler ve muhteviyatları YEŞİL renkli poşet ile teslim edilecektir. Poşetler odamızdan temin edilebilecektir.

İLÇE ECZANELERİMİZİN MÜMKÜNSE EVRAKLARINI ECZA DEPOLARI İLE DEĞİLDE BİR PERSONELLERİ İLE GÖNDERMELERİNİ RİCA EDERİZ.

[toggle title="Diğer Ayrıntılar İçin Tıklayınız.." state="close" ]-E- REÇETE HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU : ÖRNEKLEME LİSTELERİNDE REÇETENİN E REÇETE OLDUĞUNA DAİR BİLGİ GÖRÜLMEKTEDİR. EKİNDE ESKİ RAPOR YADA KAREKODSUZ ÜRÜN BULUNMAYAN E-REÇETELER İÇİN HERHANGİ EK BİR EVRAK GEREKMEMEKTEDİR. ÖRNEKLEME ESNASINDA YANINDA E REÇETE İBARESİ OLUP EKİNDE ESKİ RAPOR YADA KAREKODSUZ ÜRÜN İÇEREN REÇETELER OLABİLMEKTEDİR. ÖRNEKLEME ESNASINDA BİZZAT BULUNUP DİKKAT ETMENİZ RİCA OLUNUR.

-TÜM REÇETELERİN PROVİZYON ÇIKTILARI ÜZERİNE DÖKÜM LİSTESİNDEKİ SIRA NUMARALARI YAZILACAKTIR.(NUMARA VERİLECEKTİR).
-NUMARALANDIRILMAYAN REÇETELER TESLİMDE SIKINTI OLMAKTADIR.[/toggle]