Önemli Duyurular
Anasayfa / Duyurular / Odamızın 22. Kuruluş Yılı Şerefine Düzenlenen Kahvaltımıza Tüm Üyelerimiz Davetlidir.

23.01.1996 yılında alınan kararla kurulan 37. Bölge Sivas Eczacı Odamızın 22. kuruluş yıl dönümünü hep birlikte kutlamak istiyoruz. Bu kapsamda düzenlemiş olduğumuz kahvaltı organizasyonumuza tüm meslektaşlarımız davetlidir. Katılım sağlayacak meslektaşlarımızın odamız sekreteryasına bildirmelerini rica ederiz.

Tarih : 23.01.2018 Salı
Yer    : Amade Cafe (Prime Mall Sivas AVM Karşısı)
Saat  : 10.00

Not   : Her bir üyemiz için isme özel yaptırdığımız kupaların dağıtımı kahvaltıda yapılacaktır.

37. Bölge Sivas Eczacı Odası