Önemli Duyurular
Anasayfa / Duyurular / Levocarnitin İçeren ilaçlar Hakkında Sivas Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Duyurusu!!!

Levocarnitin içeren ilaçlar sporcular ve zayıflama amaçlı kullanan kişiler tarafından sık sık istismar edilmekte olup, amacı dışında kullanıldığı için kurum zararına sebep olmaktadır. Bu ilaçlar 20.10.2017 tarihinden itibaren sadece onaylı endikasyonlarında ödenecek olup bunun haricinde kesinti oluşabilecektir. Mağduriyet yaşanmaması için bahsi geçen etken maddeli ilaçları karşılarken dikkat edilmesi gerekmektedir.