Anasayfa / Duyurular / Odamızdan / Expopharm Uluslararası Eczacılık ve Tıbbi Dökümantasyonlar Fuarı

Expopharm Uluslararası Eczacılık ve Tıbbi Dökümantasyonlar Fuarı

Almanyanın Dusseldorf kentinde 04.10.2011 ve 09.10.2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan KOSGEP destekli EXPOPHARM Uluslararası Eczacılık Fuarı ile ilgili aracı firmanın göndermiş olduğu yazı ve dokümanlar ektedir. Katılmak isteyen eczacılarımızın dikkatine.

İLGİLİ FORMLARI DOLDURARAK EN GEÇ 14 09 2011 SALI GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR ODAMIZA BIRAKMALARI GEREKMEKTEDİR. SİVAS ECZACI ODASI ÜYELERİ 6-7-8-9 EKİMDEKİ PROGRAM 1 E KATILIM YAPILACAKTIR.

“Expopharm Uluslararası Eczacılık ve Tıbbi Dökümantasyonlar Fuarı” Dusseldorf-ALMANYAiş seyahati duyuru yazısı ve firmamız referans listesi ektedir.

Seyahate katılmaya karar veren işletmelerimiz ekteki katılımcı formunu (YURTDIŞI İŞ GEZİSİ KATILIM FORMU) doldurup tarafımıza ulaştıracak ve Kosgeb’e seyahate katılacağını bildirip ekteki formla (FRM.01.02.01 ) başvuru yapacaktır.

Ayrıca seyahat tarihlerimiz 04-09.10.2011 ve 06-09.10.2011 olmak üzere 3 paket olarak ekte sunulmuştur.
Paketler dahil olan hizmetlerimiz ise ;

-Schengen vizesi
-Gidiş Dönüş uçak biletleri
-Konaklama Dusseldorf4yıldızlı otelde
-Tam gün hizmet alabileceğimiz lüks özel araçlarımız
-Rehber Tercüman
-Kahvaltı

-Fuar giriş ücretleri

KOSGEB prosedürleri gereği Seyahat öncesi ödemelerin tamamı yapılacaktır.Seyahat dönüşü tarafımızca hazırlanacak sonuç raporu ve katılımcı işletmelere düzenlenecek fatura ve işletmelerimizin düzenleyeceği ödeme talep formu,banka dekontunun KOSGEB e ulaştırılması sonucu bahsi geçen miktarın %60 ı KOSGEB den iade alınacaktır.

Mustafa BOYRAZ mail: iletisim@boyraz.com.tr

Turizm & Dış Ticaret Koordinatörü ENN TURİZM & DIŞ TİCARET BOYRAZ LTD. ŞTİ