Anasayfa / Duyurular / Odamızdan / Önemli Hatırlatma

Önemli Hatırlatma

1) Değerli Meslektaşlarımız eczanelerimiz resmi kurumlarla  ilişki halinde işletmelerdir. Bu nedenle son teslim tarihleri bununan yada belli gün zarfında tamamlanması gereken bir çok işlemle karşı karşıyayız. Kısıtlı zaman zarfında yapılması gereken işlemleri cep telefonlarınıza kısa mesaj göndererek ve web sitemiz üzerinden duyurmaktayız (Bazı defaaten). Bazı meslektaşlarımız  dakik ve dikkatli davranarak tüm bu işlemleri gerekli zamanda gerçekleştirirken, bazı meslektaşlarımız ise umursamaz davranmakta bahsi geçen son teslim tarihlerini aksatmaktadır. Bu aksamalar hem eczacımızın hemde odamızın kurumlar nezdinde sorunlar yaşamasına neden olmaktadır.

Sizlerden bir kez daha son geçerlilik tarihli işlemlerinizi dikkatli bir şekilde takip ve zamanında teslim etmenizi rica ediyoruz.

2) İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN ECZANELERE GÖNDERİLEN E-POSTALAR RESMİ EVRAK NİTELİĞİ TAŞIMAKTADIR. ECZANELERİMİZİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE BİLDİRDİKLERİ   E-POSTA ADRESLERİNİ GÜNLÜK OLARAK TAKİP ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.  ÖRN: HATALI GİRİLEN YEŞİL KIRMIZI REÇETE BİLGİLERİ GİBİ BASİT BİR DÜZELTME İLE ÇÖZÜLEBİLECEK MESELELER BU DUYURULAR TAKİP EDİLMEDİĞİ İÇİN FARKEDİLMEMEKTE VE ECZANELERİMİZE HUKUKİ CEZA GÖNDERİLMESİNE YOL AÇMAKTADIR. BU KONUDA AZAMİ DİKKATİN GÖSTERİLMESİNİ RİCA EDİYORUZ.