Anasayfa / Genel içerik / Oda Bülteni-1

Oda Bülteni-1

• 19 KASIM PERŞEMBE GÜNÜ SGK ECZACILARININDA KATILIMIYLA 4 ARALIKTA YAŞANACAK FİYAT DÜŞÜŞLERİ VE DİĞER GÜNCEL KONULAR, PROBLEMLER HAKKINDA BİR TOPLANTI DÜZENLENECEKTİR. TOPLANTI SAATİ SİZLERE SİTEMİZDEN VE SMS YOLU İLE DUYURULACAKTIR.
  • 19 KASIM PERŞEMBE GÜNÜ AKŞAMI ODAMIZ ÜYESİ ECZACILARIMIZ VE AİLELERİNİN KATILABİLECEĞİ AKŞAM YEMEĞİ DÜZENLENMEKTEDİR. YEMEĞİN DÜZENLENECEĞİ YER KİŞİ ADEDİNE GÖRE BELİRLENECEĞİNDEN EN GEÇ 18 KASIM ÇARŞAMBA SAAT 12:00 A KADAR KATILIM DURUMUNUZU VE KATILACAK KİŞİ ADEDİNİ ODAMIZ SEKRETERİ NİHAL HANIMA BİLDİRİNİZ. YEMEK ÜCRETLİ OLUP YER VE SAATİ SİZLERE SİTEMİZDEN VE SMS YOLU İLE DUYURULACAKTIR.
  • 26 KASIM 2009 TARİHİNDEN İTİBAREN PERŞEMBE GÜNLERİ SAAT 15:00 DA YAPILAN YÖNETİM KURULU TOPLANTILARIMIZ 14:30 SAATİNE ALINMIŞTIR.

SAAT 16:00 – 17:00 ARASINDAKİ ZAMAN SİZ ÜYELERİMİZİN SORUN VE ÖNERİLERİNİ DİNLEMEK İÇİN KULLANILACAKTIR.

• TAMIFLU TABLET VE RELENZA ROTADISK İSİMLİ ÜRÜNLERİN SATIŞI HAKKINDAKİ ÖNEMLİ DUYURU İÇİN TIKLAYINIZ.
  • SİVAS SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ODAMIZA GÖNDERİLEN YAZIDA  SİVAS SGK DAN ÖDEME ALAN TÜM ECZANELERİN EKTEKİ ÖDEME BANKA ONAY FORMU DOLDURARAK EN GEÇ 15 ARALIK KADAR SİVAS SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE BİRİMİNE İMZA SİRKÜSÜ ASLI (VEYA ECZACI ODASI TARAFINDAN ASLININ AYNIDIR ONAYI YAPILMIŞ ŞEKİLDE) GÖNDERMESİ GEREKTİĞİ BİLDİRİLMİŞTİR. ODAMIZDA ASLININ AYNIDIR ONAYI YAPTIRILACAK İMZA SİRKÜLERİNİN MUTLAKA ASILLARI İLE BİRLİKTE GÖNDERİLMESİ GEREKMEKTEDİR. AKSİ TAKDİRDE ONAY YAPILMAYACAKTIR.   SGK ÖDEMESİ BANKA ONAY FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.
  • SİVAS MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TALEBİYLE  İHTİYACI OLUP KIRTASİYE MALZEMELERİNİ KARŞILAYAMAYAN ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İÇİN  EKTE BULUNAN LİSTEDEKİ MALZEMELERİ TEMİN EDEREK 20 KASIM CUMA GÜNÜ SAAT 17:00 A KADAR ODAMIZA GÖNDERİNİZ. YARDIM GÖNDERMEK İSTEYEN ECZACILARIMIZ LİSTEDEKİ ADETLERİ KENDİ İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇOĞALTABİLİRLER. GEREKLİ MALZEME LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.
  • ECZACILARIMIZIN ODAMIZA İLETTİĞİ TALEPLER DOĞRULTUSUNDA OCAK AYINDAN İTİBAREN NÖBET TUTMAK İSTEMEYEN ECZANELERİMİZ DİLEKÇE İLE BAŞVURARAK NÖBET SIRASINDAN ÇIKABİLECEKLERDİR.

• KOSGEB KREDİSİNİN KAPSAMINA ECZACILIK MESLEĞİ DE DAHİL OLMUŞTUR. BU KREDİDEN FAYDALANMAK İSTEYEN ECZACILARIMIZIN TEB SİTESİNDEKİ YÖNERGELERİ İZLEYEREK www.kosgeb.gov.tr ADRESİNDEN KAYIT YAPTIRMALARI GEREKTİĞİNİ HATIRLATIRIZ. TEB SİTESİNDEKİ İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ.